Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Razstava “Rokodelci med Snežnikom in Nanosom”, Škofja Loka

16. aprila - 18. maja

Rokodelski center DUO Škofja Loka vabi na ogled razstave »ROKODELCI MED SNEŽNIKOM IN NANOSOM«, ki bo v Rokodelskem centru DUO Škofja Loka (Mestni trg 34) na ogled od 16. aprila do 18. maja 2019.

Na ogled postavljajo kreativnost, znanje in domišljijo rokodelcev in oblikovalcev, ki ustvarjajo v objemu dveh večjih gora, kraških jam, presihajočih jezer in burje. Kljub slikovitim naravnim danostim ustvarjajo različne izdelke. Iz naravnih in umetnih materialov, pa tudi iz smeti. Njihovi pristopi k oblikovanju so tradicionalni, sodobni ali mešanica obojega. Poleg izdelkov posameznikov, ki ustvarjajo samostojno, pa razstavljamo tudi rezultate celoletnega projekta Zgodbe rok in krajev, ki je lani v ospredje postavil rokodelstvo. Pod mentorstvom skupine Oloop design so nastali izdelki, ki predstavljajo sodobne veščine v kombinaciji s kulturno dediščino in zgodovinskimi, mitološkimi ter naravnimi danostmi krajev, kjer izdelki nastajajo.

Ustvarjalne roke: Edita Čotar, Dejan Žnidaršič, Tadeja Pecman Penko, Mateja Premrl, Sonja Prosen, Mateja Vekar Kafol, Jana Šepec, Tatjana Udovič, Srečko Likar, Damjana Kaluža, Helena Knaflc, Tina Renko, Simon Modrijan, Maja Modrijan.

O dogodku: https://www.facebook.com/events/261162468171226/

Podrobnosti

Začetek:
16. aprila
Konec:
18. maja

Organizator

Rokodelski center DUO Škofja Loka
Telefon:
04 - 51 12 460
Email:
rokodelskicenter@visitskofjaloka.si
Spletna stran:
https://www.facebook.com/cduo.skofjaloka/?ref=br_rs

Prizorišče

Rokodelski center DUO Škofja Loka
Mestni trg 34
Škofja Loka,
+ Google Map